FAQ

FAQ

Energieleverancier veranderen hun verkoopstrategie continu. De ene maand wille ze de de goedkoopste aanbieder zijn. De andere maand berusten ze er op dat de verkoop zal blijven doorgaan met duurdere contracten. Als verbruiker is het belangrijk om periodiek energietarieven van verschillende leveranciers te blijven vergelijken. Hoe je dat het beste aanpakt kan je leren door de lessen op ons leerplatform te volgen of ons boek te lezen.

Als je dergelijke reclame hoort wees dan alert. Het kan interessant zijn om op een dergelijk voorstel in te gaan. Maar wat je eersten vooral doet is de tariefkaart opzoeken of opvragen om te kijken welke tarieven er aangeboden worden. Deze tarieven ga je dan vergelijken met de tarieven van andere leveranciers. Mijn ervaring leert me dat dergelijke contracten niet goedkoper zijn dan andere leveranciers. Het is gewoon een verkoopspraatje van de leverancier.


Contactgegevens
Mijn-energie-budget - powered by Encovan bv
Oostveld 61
9940 Sleidinge
BTW-nummer BE 0536 369 220

mijnenergiebudget@encovan.be
www..encovan.be
Hulp nodig?

Voor hulp en vragen kun je terecht op ons forum. Hier vind je antwoorden op veelgestelde vragen en kun je zelf ook een hulpvraag inschieten.

STEL HIER JOUW VRAAG